Fakültemiz öğrencileri Ziraat Mühendisleri Odası IX. Öğrenci Kurultayına Katıldı

Fakültemiz öğrencileri Ziraat Mühendisleri Odası IX. Öğrenci Kurultayında "Bingöl’de Bitkisel Üretimin Mevcut Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri" isimli bir bildiri sundu.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası IX. Öğrenci kurultayı 15-16 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara‘da düzenlendi.  Yurt genelindeki üniversitelere bağlı 33 Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi ve Tütün Eksperliği Yüksek Okulu`ndan 100`ü aşkın öğrenci ve öğretim üyesinin katıldığı Kurultayda fakültemiz Yrd. Doç. Dr. Nusret ÖZBAY danışmanlığında Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü öğrencileri Ayşe FIRAT ve Ayşe Merve ÖZDEMİR tarafından temsil edildi. Genç ZMO üyesi öğrencilerimiz kurultayda "Bingöl’de Bitkisel Üretimin Mevcut Durumu, Sorunları ve Çözüm Önerileri" konusunda hazırladıkları posterin sunumunu gerçekleştiler. Kurultay kapsamında, 16 Kasım 2014 Pazar günü de Anıtkabir ziyaret edildi.

Kurultay1

Kurultay2