HAKKIMIZDA

2010 yılında kurulan Fakültemiz İnşaat, Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Gıda Mühendisliği ve Mimarlık olmak üzere 6 bölümden oluşmaktadır. Fakültemizde şu anda 41 akademik personel mevcuttur.
Mühendislik Mimarlık Fakültesi, yüksek kaliteli Mühendislik ve Mimarlık çalışmaları yürütmeyi sağlayabilecek donanıma sahip lisans ve lisansüstü seviyede eğitim vermeyi amaçlamaktadır.

MİSYON

Lisans eğitiminde araştırmaya dayalı, bilimsel, sorgulayıcı, uygulamalı ve analitik bir temel mühendislik eğitimi ile planlı, yenilikçi, araştırmacı, insani değerleri ön planda tutan, mesleki ve etik değerlere saygılı, teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve kullanabilen, sorumluluk alabilen ve mühendislik sistemlerini tasarlayan, çözümleyen ve uygulayabilen mühendisler ve bilim adamları yetiştirmek.

VİZYON

Eğitim ve öğretimde, ulusal ve bölgesel düzeyde tanınan, bilimsel bilgi üretmeyi ve teknoloji geliştirmeyi hedefleyen toplumsal refahın gelişimine katkı sağlayan etkin bir fakülte olmaktır.